Til retten skal der anvendes:
1/2 dl olivenolie
1 fintsnittet og hakket løg
3 presset hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1/2 dl ricotta - opskrift på bloggen (meget let selv at lave) købt kan også anvendes
Salt, peber og chiliflager efter smag
I en dyp gryde opvarmes olien. Heri steges løg, til det bliver blødt. Tilsæt det pressede hvidløg, og steg videre i yderligere et par minutter.
Tilsæt tomater, basilikum, oregano, salt, peber og chiliflager. Lad det simre i ca 15-20 minutter, eller til saucen er tyknet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær auberginen skiver på 1x1 cm.
Mens pastaen koger, steges aubergine skiver i en gryde i lidt olie, til den er blevet gyldenbrun. Læg auberginen på noget køkkenrulle, så hvis der er overflødig olie, kan dette dryppe af. Jeg griller normalt mine, på nonstick stegepande og dette fungere fint- ligesom under grillen i ovnen, har samme effekt.
Herefter tilsættes skiverne til saucen.
Hæld vandet fra pastaen, og bland pastaen i saucen i gryden. Servér i dybe tallerkener, og drys den revne ricottaost over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar