Til retten skal der anvendes:
2 spsk olivenolie
1 fintsnittet og hakket løg
200 g friske champignoner
4 spsk tomatpuré
Friskrevet pamasanost
-
Start med at koge vand til pastaen. Mens pastaen koger, laves saucen.
Skær løget og champignerne i tynde skiver. Puds lammefileterne.
Olien opvarmes i en pande, hvori lammefileterne brunes ved høj varme med salt og peber, til de næsten er færdige. Tag dem op, og lad dem hvile pakket ind i folie.
I samme gryde tilsættes 1spsk smør og heri steges løget, til det er blankt. Tilsæt tomatpure, hvidløg, champignonerne og steg til de alle har fået farve. Tilsæt salt, peber, chiliflager, samt alle øvrige ingredienser og udblød med 1 dl pastavand for at opnå en saucet konsistens.
Skær lammefileterne i 2 cm brede, skrå skiver.
Pynt med friskrevet pamasanost.
Serveres med frisk salat samt noget flute/boller eller hvidløgsbrød til- opskrifter på bloggen.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar