Translate

lørdag den 20. juli 2013

Bløde kanelsnegle

Snaskede bløde kanalsnegle med glasur.


Til kanelsneglene skal der anvendes:
 400g mel
100 g smeltet smør
50 g gær
1 1/2 dl lun mælk
2 æg
2 spsk sukker
Lille pinch salt

Til fyldet skal der anvendes:

2 tsk kanel
150 g blødt smør
100g brun farin 
Let pisket æg til pensling
-
Gær oplæses i mælk og hertil tilsættes den afkølede smør. 
Bland æg, sukker og salt  sammen, og tilsæt til slut melet. 
Lad dejen hæve tildækket i ca 35 min.

Imens laves fyldet. 

Smør, sukker, farin og kanel smeltes

Når dejen har hævet, rulles den ud til en stor firkant. Fordel fyldet på dejen, og rul den sammen til en roulade. Skær rouladen i tykke skiver. Læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. 
Lad sneglene hæve igen  i en halv time.

Sneglene pensles med æg og bages ved 225 grader i 10 min.


Pynt de afkølede snegle med hvid glasur.
En skål flormelis og en smule vand blandes. Tilsæt meget lidt vand ad gangen, indtil glasuren har fået den ønskede konsistens. 

Herefter kan de drysses og pyntes mht krymmel chokolade, nødder eller andet evt ønske.

Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar