Translate

fredag den 6. september 2013

Aubergine dip- ala baba ganush

Spicy aubergine dip

Hurtig og simpel version af en lækker dip der kan anvendes som tilbehør til diverse retter og som også er velegnet som pålæg på feks rugbrød knækbrød eller til at smøre i en wrap.



1 aubergine
1 fint hakket løg
1 1/2 tsk stødt spidskommen
1 1/2 tsk stødt koriander
Saften af en halv citronsaft
salt peber og chilipulver efter smag
1,5 dl yoghurt naturel
Frisk koriander

-
Skær auberginen i to halve. Snit auberginekødet på kryds og tværs med en skarp kniv. Bag auberginen ca. 20 min. ved 180°. Skrab kødet ud af auberginen og rist det på en tør pande med fint hakkede løg, spidskommen, stødt koriander, citronsaft og salt peber og chili pulver. Rist i ca. 5 min. til grødet konsistens. Afkøl og blend med drænet yoghurt og koriander. 

Kan pyntes med feks forårsløg, mere koriander eller citronskiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar