Translate

torsdag den 26. september 2013

Ristet kartofler med blomkål

Krydret grillet kartofler med blomkål.


Velegnet som tilbehør til diverse, som feks fisk kylling, som fyldt til wrap, en risret eller som snack.

500 g kartofler - skrælles og skæres i både eller tern. 
1/2 blomkålshoved- skylles og brækkes i små buketter 
1 fintsnittet rødløg
4 fed hvidløg
2 spsk garam masala
Saften af en hel citron 
En håndfuld  mandler eller cashewnødder
Salt og peber efter smag
Fint hakket frisk koriander

-
Kartoflerne og blomkålen kommes i en bredepande beklædt med sølvpapir. Skær løget i både og kom dem på med de hele hvidløg. Hæld citronsaften over det, samt salt, peber og garam masala og vend det hele grundigt rundt.
Der hældes 2 dl vand i- evt med bouillon.

Kommes i en varm ovn  i ca. 45-50 min ved 180-200 grader. 

Efter de er sprøde og færdig pyntes de med koriander 
 og nødder.

Nødderne kan evt tør ristes på en non stick pande inden- bare til de får farve. 



Kan serveres med dressing eller raita.


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar