Krydret grillet kartofler med blomkål.
Velegnet som tilbehør til diverse, som feks fisk kylling, som fyldt til wrap, en risret eller som snack.
500 g kartofler - skrælles og skæres i både eller tern.
1/2 blomkålshoved- skylles og brækkes i små buketter
1 fintsnittet rødløg
4 fed hvidløg
2 spsk garam masala
Saften af en hel citron
En håndfuld mandler eller cashewnødder
Salt og peber efter smag
Fint hakket frisk koriander
-
Kartoflerne og blomkålen kommes i en bredepande beklædt med sølvpapir. Skær løget i både og kom dem på med de hele hvidløg. Hæld citronsaften over det, samt salt, peber og garam masala og vend det hele grundigt rundt.
Der hældes 2 dl vand i- evt med bouillon.
Kommes i en varm ovn i ca. 45-50 min ved 180-200 grader.
Efter de er sprøde og færdig pyntes de med koriander
og nødder.
Nødderne kan evt tør ristes på en non stick pande inden- bare til de får farve.
Kan serveres med dressing eller raita.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar