Portobello mushrooms ala sabzis.
Velegnet som hovedret med tilbehør af feks pilaw, salat, salsa og chutney (opskrifter på bloggen).
Søg blot i søgefeltet og anvend ved siden af.
Til de fyldte portobello mushrooms skal der anvendes:
12 portobellosvampe- renses for indmad med en ske og derefter fjernes de små rester med køkkenrulle
2 finthakket rødløg
200 g hakkekød- okse/lam eller kalve
1 finthakket gulerod- skrælles
1 finthakkede peberfrugt
5 finthakkede cherrytomater
2 tsk stødt koriander
Salt og peber efter smag- start med en og smag til
1 tsk chiliflager smag også mængden til undervejs
1O0g revet ost- gerne fedtreduceret
150g feta
Friskhakket koriander
Olivenolie til stegning
-
I en gryde opvarmes olie og heri tilsættes halvdelen af rødløget.
Lad løget svitse i et pr minutter og tilsæt herefter kødet, salt, peber, stødt koriander og steg det til det er gennemstegt.
Tilsæt herefter gulerod, tomater og peberfrugt.
Smag til med salt, peber og chiliflager. Smuldr fetaen ned i gryden. Rens portobellosvampene og fyldet kommes i.
Kom dem i et fad. De fyldte svampe bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter. Efter de første 15 min, kommes osten på og tilbage i ovnen they go.
Jeg dækker med sølvpapir og giver dem varmluft med grill så de kan blive lidt crispy- det gør de på trods af at der er sølvpapir på, men det kan ikke undgåes at de udleder vand og er bløde i konsistensen. Når de har fået varmluft og grill i 10min, tages sølvpapir af, og osten kommes på og de resterne 10 min kan den smelte sig på ved normal ovn.
Så der er to metoder at vælge imellem.
Den hakkede koriander og resterende rødløg kommes på.
Kom de bagte portobellosvampe på et fint fad og de skal serveres varme evt over en bund af salat mix.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar