Asiatisk fusion salat med Kylling
Som altid er det kun fantasien der sætter grænser for valg af grøntsager og tilbehør. Tilsæt eller erstat evt nogle med mejs, bønner, gulerødder, peberfrugt, oliven eller advocado.
Der kan endda koges fuldkorns pastaskruer og tilføjes.
Velegnet som tilbehør eller frokost ret. Med buscetta, mad flutes, boller eller oste kringler fra bloggen.
Til salaten skal der anvendes:
500 g hakket eller snittede kyllingebryst
2 tsk olie
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
Saften af en halv citron
2 spsk soyasovs
Salt og peber efter smag
1 bakke mix salatblade
1/2 hakket agurk i skiver
3 cherry tomater i kvarte
Frisk hakket koriander
1/2 fintsnittet løg
Rød chili efter smag- det er de store som ikke er så stærke
-
Kyllinge strimler/stykkerne krydres med salt, peber, paprika , soya, citron, spidskommen, koriander og lad det stå lidt. Jo længder desto bedre.
En non stick pande med olie opvarmes og heri steges kyllingen mør.
Lad det køle helt af på en tallerken.
Salaten anrettes og herpå fordeles de snittede grøntsager og frisk koriander samt den milde chili. Fjern evt kernerne fr chilien så den bliver endnu mildere.
Til slut kommes kyllinge strimler/stykkerne over.
Fordel dressingover eller ved siden af. Se bloggen for masser af dressing muligheder.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar