Røget pizzasnegle
Disse kan også tilberedes som normale pizza blot ved at afholde sig fra at rulle og i stedet komme i ovnen.
Velegnet som tilbehør,forret eller madpakken.
Til pizzasneglene skal der anvendes:
500g mel
2 1/2 dl lun vand
25 g gær
1 spsk olivenolie
Salt og chiliflager efter smag- start med en tsk
400g tomatsauce
500g pølse- skåret i tynde skiver
200 revet ost- gerne fedtreduceret
2 spsk oregano
2 tsk røget paprika
-
Røres gæren ud i vand og kom derefter olie, salt og mel i.
Dejen æltes godt igennem.
Skålen dækkes med viskestykke og lades hæve et lunt sted 30 min.
Rul dejen ud til en stor firkant (25x 30 cm)
og smør tomatsaucen over dejen.
Pølserne tilsættes og der drysses med oregano, chiliflager og ost.
Rul dejen sammen til en lang rolade/ pølse og skæres herefter i 1 1/2- 2 cm tykke skiver.
Kom herefter pizzasneglene på en beklædt bageplade og bag dem i 12 -15min ved 200 grader.
De kan udskæringen igen toppes med ost.
Velbekommen
De kan fryses ned til senere brug
Ingen kommentarer:
Send en kommentar