Translate

mandag den 25. november 2013

Sabzis chokolade bombe kage

Choko bomben.


Stor kage som kan behage ligemeget hvilken tid på året den bliver serveret.

Denne kage egner sig til en stor bageform (35x 38 mener jeg den hedder-se billede)

Til kagen skal der anvendes:

400g sukker

4 æg

450g mel

5 tsk vaniljesukker

5 spsk kakao pulver

2 tsk bagepulver

2 tsk natron

300g smeltet smør/ margarine

3 ¾ dl mælk

Hakkede chokolade - ønskede mængde

Chokolade glasur:

En pakke mørk chokolade smeltes over vandbad og smøres efterfølgende på kagen.

-

Sukker og æg piskes grundigt sammen til en hvid masse. Mel, vanilje, kakao, natron og bagepulver, blandes skiftevis med mælken i dejen. 

Derefter røres den smeltede, afkølet margarine/smør, heri. 

Afslutningsvis, tilsættes den hakkede chokolade. Gerne groft hakkede, eller chokolade knapper, som blot skal vendes i. 

Bages i en smurt kageform, ved 190 grader i ca. 25 min.

Når kagen er afkølet, kommes chokoladeglasur eller hvid glasur over.


Serveres med is, custard eller creamfreis til.


Velbekommen

Til en børne kage, anvendte jeg nutella på toppen, derefter kom der hvid glasur med blå farve i og en masse vingummibamser på. Den var sjov at se på og hvilket barn elsker ikke slik på lage:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar