Choko bomben.
Stor kage som kan behage ligemeget hvilken tid på året den bliver serveret.
Denne kage egner sig til en stor bageform (35x 38 mener jeg den hedder-se billede)
Til kagen skal der anvendes:
400g sukker
4 æg
450g mel
5 tsk vaniljesukker
5 spsk kakao pulver
2 tsk bagepulver
2 tsk natron
300g smeltet smør/ margarine
3 ¾ dl mælk
Hakkede chokolade - ønskede mængde
Chokolade glasur:
En pakke mørk chokolade smeltes over vandbad og smøres efterfølgende på kagen.
-
Sukker og æg piskes grundigt sammen til en hvid masse. Mel, vanilje, kakao, natron og bagepulver, blandes skiftevis med mælken i dejen.
Derefter røres den smeltede, afkølet margarine/smør, heri.
Afslutningsvis, tilsættes den hakkede chokolade. Gerne groft hakkede, eller chokolade knapper, som blot skal vendes i.
Bages i en smurt kageform, ved 190 grader i ca. 25 min.
Når kagen er afkølet, kommes chokoladeglasur eller hvid glasur over.
Velbekommen
Til en børne kage, anvendte jeg nutella på toppen, derefter kom der hvid glasur med blå farve i og en masse vingummibamser på. Den var sjov at se på og hvilket barn elsker ikke slik på lage:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar