Chokolade tærter
Egner sig til 8 personer
Til dessert tærterne skal der anvendes:
20 g mandelmel
120 g blødt smør
90 g flormelis
1 æg
Pinch alt
280 g mel
1 spsk kakaopulver
Til fyldet skal der anvendes:
200 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
50 g smør
-
Smør røres med mandelmel, flormelis og æg. Herefter tilsættes mel og salt. Dejen samles og sættes på køl i køleskabet i ca 1 time.
Ovnen sættes på 180 grader. Rul dejen ud og fordel i små tærteforme.
Drys med kakaopulver, prik dem let med en lille gaffel og bag dem i 20 min.
Afkøl derefter på en rist.
Kog fløden op og hæld i en skål med hakket chokolade. Tilsæt smør og rør cremen blank, inden den kommes i de små forme.
Lad dem stå på køl i 2-3 timer inden servering.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar