Translate

mandag den 30. december 2013

Sabzis små choko tærter

Chokolade tærter
Man kan også lave en stor.

Egner sig til 8 personer

Til dessert tærterne skal der anvendes:  
20 g mandelmel
120 g blødt smør
90 g flormelis
1 æg
Pinch alt
280 g mel
1 spsk kakaopulver

Til fyldet skal der anvendes:
200 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
50 g smør

-
Smør røres med mandelmel, flormelis og æg. Herefter tilsættes mel og salt. Dejen samles og sættes på køl i køleskabet i ca 1 time. 

Ovnen sættes på 180 grader. Rul dejen ud og fordel i små tærteforme. 

Drys med kakaopulver, prik dem let med en lille gaffel og bag dem i 20 min.


Afkøl derefter på en rist. 

Kog fløden op og hæld i en skål med hakket chokolade. Tilsæt smør og rør cremen blank, inden den kommes i de små forme. 

Lad dem stå på køl i 2-3 timer inden servering. 


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar