Krydret lammekoteletter med smagfuld couscous
Hurtig, smagfuld og sund middag.
Egnet til 4 personer
Til retten skal der anvendes:
8 lammekoteletter
1 tsk garam masala
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk røget paprika
Salt, peber og chiliflager efter smag. Start med en tsk og smag til undervejs
olivenolie til stegning
Krydret couscous:
200 g couscous
salt, peber og chiliflager(kan undlades)
1/2 tsk hvidløgspulver
1 tsk stødt spidskommen
1 finthakket forårsløg/fintsnittet og derefter hakket rødløg
1 dl friskhakket koriander
saft af 1 citron
-
Mariner lammekoteletterne med garam masala, chili, salt, peber, spidskommen og paprika, og stil dem på køl.
Krydret couscous
-
Hæld couscoussen i en stor skål med spidskommen, forårsløg/rødløg, salt, peber, hvidløgspulver og chili.
Hæld kogende vand over, så det lige dækker. Dæk til med film/sølvpapir. Lad den stå og trække i nogle minutter, til couscoussen er mør. Hak koriander og rør den i couscoussen med en gaffel.
Steg lammekoteletterne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side- så de er lidt rosa i midten. Servér med den krydrede couscous og evt. fladbrød, chutney, samt frisk skål salat til.
Den græske salat med feta, passer godt til og opskriften kan findes på bloggen.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar