Pizza, pasta, basta
Vær ikke skræmt!
Kan lyde mærkeligt, men det fungere. Har du, som mange andre, rester tilovers af spaghetti/pasta og vil forsøge dig med noget andet end blot at fryse den ned eller lave en pastabake ud af den- så prøv denne sjove måde at anvende pasta rester på. Om det er med kødboller, kyllinge stykker (feks alfredo rester) eller den klassiske bolognese, så er det et eksperiment værd. Du får tilberedt to lækre retter i én.
Egnet til : 4 personer
Til pizza skal der anvendes.
Til pizza skal der anvendes.
2 (færdiglavet) pizzadeje
Resterne af kødsauce samt spaghetti
1 dåse hakkede tomater
1 fintsnittet peberfrugt
Salt, peber og chiliflager smag
1 fintsnittet løg
1 dl frisk basilikum - kan undlades hvis ikke det er tilgængeligt
175 g Pizzaost - fedtreduceret kan sagtens anvendes
1 fintsnittet løg
1 dl frisk basilikum - kan undlades hvis ikke det er tilgængeligt
175 g Pizzaost - fedtreduceret kan sagtens anvendes
-
Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Del pizzadejene i hver 2 stykker (4 stykker i alt) og læg dem på et stykke bagepapir. Bland den kolde kødsauce med hakkede tomater, peberfrugter, løgskiver, chiliflager, hakkede basilikum og spaghetti - smag til med salt, chiliflager og peber.
Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaerne lidt over midten af ovnen. Ved 220 grader i ca 10- 15min eller indtil de er gyldne i siderne.
Server med det samme og evt med en skål frisk salat til.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar