Mini
tunpizza
Hurtig
samt
let
at
tilberede
og
glæder
både
de
små
såvel
som
de
ældre.
Velegnet
til
madpakken,
som
snack
eller
som
forret. Tunen kan udskriftes med hakkekød som blot er tørstegt på pande med ½ dl vand salt og chilipulver.
Topingen
kan
udskiftes
efter
eget
valg
og
kan
også
anvendes
til
normale
pizzaer.
Til
minipizza
skal
der
anvendes:
12
pittabrød-
helst
fuldkorns
1
pakke
revet
havarti-
eller
ost
efter
eget
ønske
3
fint
skåret
tomater
i
tern
En
dåse
renset
mejs-
renset
fra
vand
1-2
dåser
tun
i
vand-
renset
fra
vand
Salt
samt
rødchili
pulver
efter
smag
-
start
dog
med
1tsk.
og
smag
retten
til
under
vejes
2
tsk
blandet
pizzakrydderi.
Hvis
dette
ikke
er
muligt
at
skaffe,
kan
der
tilsætter:
1tsk
tørret
oregano,
1
tsk
tørret
rosemarin
samt
1
tsk
tørret
basilikum
Ketchup
-
Alle
ingredienserne
blandes
godt
sammen
i
en
skål
og
sættes
tilside.
Hver
”pizza”
brød
påsmøres
ketchup
på
hele
overfladen
hvorefter
to
spsk
af
fyldet
spredes
på.
Herefter
tilsættes
revet
ost
og
der
afsluttes
med
et
drys
pizzakrydderi
på
toppen.
De
sættes
i
en
forvarmet
ovn
ved
200
grader
indtil
osten
er
smeltet
og
en
smule
gylden.
Velbekommen
med
en
skål
frisk
salat
til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar