Kalkun
curry
Til
retten
skal
der
anvendes:
900g
kalkun
kød,
skåret
i
mund
passende
stykker/
størrelser
½
dl
oliven
olie
2
fint
hakket
løj
1
fint
hakket
tomat
1
spsk
fint
revet
ingefær
3
kviste
presset
hvidløg
2
tsk
stødt
spidskommen
2
tsk
stødt
koriander
1
tsk
gurkemeje
2
styk
laurbærblade
Salt
og
chilipulver
efter
smag
-
start
dog
med
1tsk.
og
smag
retten
til
under
vejes
1
dl
yoghurt
2
spsk
frisk
hakket
koriander
til
pynt
-
I
en
dyp
gryde
opvarmes
olie
og
løgene
steges
med
ingefær,
hvidløg
ved
jævn
varme
indtil
de
er
blevet
gyldne.
Hertil
tilsættes
tomater
samt
salt
og
chilipulver.
Efter
dette
er
kogt
med
tilsættes
2dl
vand
samt
laurbærblade
og
kalkun
stykkerne.
Dette
simres
i
ca.
25-30min.
Herefter
tilsættes
yoghurten
samt
stødt
koriander
og
stødt
spidskommen.
Hvis
væsken
er
reduceret
meget,
tilsættes
yderligere
vand.
Retten
lades
simre
i
yderligere
15min,
indtil
kødet
er
mørt.
Der
skal
være
sovs
i
retten,
da
den
skal
serveres
med
ris
til.
Pyntes
med
frisk
hakket
koriander
og
serveres
med
ris
samt
raita,
efter
ønske.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar