Translate

torsdag den 10. oktober 2013

Abrikos chutney

Krydret chutney med abrikoser

Velegnet som tilbehør til diverse retter og kan også anvendes som ingrediens i retter.

Til chutneyen skal der anvendes: 
1 finthakket løg
2 presset fed hvidløg
1 spsk fintrevet ingefær
olie
1 stk lime
1 dl sukker
3 dl vand
1 spsk hele spidskommen
1 pose tørrede abrikoser

-
Svits løg hvidløg og ingefær i olie i en lille men dyp gryde. Skær skrællen fra limen og fjern stenene. Skær limen i tern og kom i gryden sammen med sukker og vand. Skær abrikoserne i fire tern og tilsæt dem. 

Lad det simre i ca 10-15 min. Herefter slukkes der for varmen og afkøles helt.
Kom herefter det hele  i en blender og blend til en jævn chutney. 
Tilføj evt lidt vand hvis den er meget klumpede og tyk. 

Kommes på glas og opbevares i køleskab i op til et pr uger.


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar