Krydret relish
Serveres som tilbehør til diverse retter. Kød, ris og pastaretter.
Kan også bruges til at krydre retter med og derud anvendes i sandwich, på bruchetta, på en hotdog eller i pita/wraps.
Til relishen skal der anvendes:
1 kg tomater
500 g peberfrugter (gerne de røde)
4-6 røde chilifrugter
8-10 fed hvidløg
Salt oc peber efter smag men start med 2 tsk
1 spsk. oregano
1 dl eddike
4 dl Syltesukker
-
Skold og flå tomaterne og skær dem i tern.
Skyl peberfrugter og chili og fjern kerner.
Herefter pilles hvidløgene. Hak eller blend peberfrugter, chili og hvidløg. Bland alle ingredienserne bortset fra syltesukkeret i en gryde, og kog i 20 minutter under omrøring. Tilsæt syltesukker og kog i yderligere et pr minutter.
Hældes i skoldede glas, som lukkes tæt.
Opbevares på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar