Translate

søndag den 27. oktober 2013

(Con) fusion, men super sund chili con chicken

Hurtig fedtfattig kylling con carne med twist


Her er opskriften på en hurtig, let (con) fusion opskrift på chili con carne =)
Du kan sagtens udskifte  nogle 
ingredienser med andre. 


Let på alle områder, men fyldt med smag kræft og sundhed.


Resterne kan anvendes i wraps, pasta eller pita dagen derpå.

Til retten skal der anvendes:

500g hakket kyllingekød 
2 presset fed hvidløg
1 finthakket løg
1 dåse drænet majs
2 stk peberfrugt i tern
1 friskhakket chili
2 tsk tørret oregano 
1 tsk røget paprika
Salt peber og chilipulver efter smag
1 spsk balsamico (kan undlades) 
2 tsk stødt spidskommen
1 d dåse hakkede tomater, gerne med smag
1 dåse kidneybønner i chilisauce
Græsk yoghurt, friskhakket hakket koriander samt citron både til serveringen 
-
En dyp gryde eller stagepande opvarmes med 1 dl vand. Heri tilsættes løg, hvidløg og kødet. Det brunes med salt, peber, chili, alle krydderier og balsamico hvorefter dåsetomaterne tilføjes. lad retten simre kort.

Bønner, peberfrugt og majs tilsættes og chili con carnen skal simre yderligere. I ca 10 min.

Udover yoghur,t koriander, kan chedder ost også tilføjes. 

Retten serveres med simple ris, tortillachips, kartoffelmos eller groft brød samt salsa og gurcamole til. 

Opskrifter på disse kan findes på siden. 

Udskift evt den friske chili med syltede jalapenõns fra glas. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar