Translate

tirsdag den 29. oktober 2013

Gulaab Jaamun/ søde sirups kugler

Gulaab jaamun

Man skal have noget af en sød tand men disse dessert kugler er en kendtspise blandt pakistanere. 


Til de søde kugler skal der anvendes:

200 g mælkepulver
1 kg sukker
2 liter vand (til sukkerlage) 
3 spsk managryn (sujji på urdu)
2 spsk hvedemel 
1 tsk bagepulver
3 æg
4 stk stødt grøn kardemomme
1 liter olie
125 g smør

-
Managryn, mælkepulver, kardemomme, hvedemel, bagepulver og smør kommes i en skål, derefter kommes æggene i et ad gangen. Det hele blandes godt sammen og laves til små kugler. 

Olien varmes op og derefter reduceres til lav varme. Kuglerne kommes i forsigtigt.
Når de er blevet brune hældes de over i sukkerlagen og er serveres klar. 


Pyntes med hakkede/flækkede mandler eller pistacienødder. 

Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar