Translate

torsdag den 3. oktober 2013

Krydret madpandekager

Spicy Pandekager med fyld


Har altid hold af disse mad pandekager. Velegnet til hovedmåltid med diverse tilbehør til.

Til pandekagerne skal der anvendes:
250g mel
Salt efter smag
5dl mini/skummemælk
4 Æg
3 spsk  Olie
    
Fyld:
500g hakkekød. Okse/kalve eller lam
2 finthakkede løg
1/2 dl olie
Salt Peber og chiliflager efter smag 
1 dåse Hakkede tomater,gerne med smag
2 dl mejs- peberfrugt og andre grøntsager kan også tilføjes
70g Tomatpure
3 fed presset hvidløg
1 tsk tørret Oregano
1tsk tørret Basilikum
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
Frisk hakket koriander 
   
Dejen
-
Mel og salt blandes. Rør mælken i til en klumpfri masse. Herefter røres æggene i et ad gangen. Derefter skal dejen hvile i 30 min. 

Rør olie i. Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage. 

Fyldet 
-
Svits de hakkede løg tomatpure, samt presset hvidløg i olien. Kom herefter kødet i sammen med alle krydderierne og steg til det er gyldent. Derefter tilføjes tomater og mejs. Lad det koge sammen i ca 10min over jævn varme. 
Smag det til med salt peber, chili og afslut fyldet med frisk hakket koriander. 

Herefter fordeles fyldet på pandekagerne og rulles sammen. Læg de fyldte pandekager side om side i et sølvpapir beklædt fad. 

Man kan drysse med ost og lidt oregano hvis man ønsker d. 

Pandekagerne kommes i ovnen ved 250 grader i 10-15 min. 

Server med salat og citron skiver samt dressing her fra siden og evt en salsa.

Velbekommen

3 kommentarer:

  1. Hej sabha
    SuphanAllah for en god opskrift.
    Hsr egentligt aldrig været stor fan af madpandekager, men lavede disse og de var virkelig gode.
    Fik spist en for meget men det går jo nok :-).
    Så tak igen :-)
    Mvh Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Alhamdulillah. D glæder mig virkeligt. Du må endelig prøve flere opskrifter af og vende tilbage med feed back ;) Husk også at se, kommenter og følg med på facebook siden inshaAllah:)

      Slet
  2. Det vil jeg gøre.
    Syntes det er nemme overskuelige opskrifter når jeg samtidig også har børn og job.
    Så jeg følger med så meget som muligt, og stor ros til dig.
    Mvh Marianne

    SvarSlet