Laks med tilbehør og sauce
Sund og frisk, lakse ret. Husk ikke at over tilbered laks, da den dermed udtør. Kan serveres til frokost, middag eller som fyld i wrap eller pitabrød.
Til retten skal der anvendes:
4 stk laksefilet
2 fed presset hvidløg
1 spsk finthakket persille
1 spsk Olivenolie
Saften af en citron
3 fintsnittet peberfrugt- I forkellige farver
1 dl drænet mejs
150g fintsnittet champignon
Salt , peber og chiliflager efter smag- start med to og smag retten til under tilberedelsen
Kartoffel mos, ris, pasta eller groft
brød til- for disse og mange andre opskrifter, søg gerne i søgefeltet på bloggen
Citron skiver
-
I en skål blandes hvidløg, persille og chiliflager med citronsaft. Laksen kommes heri og marineres i ca en halvtime.
I en stegepande opvarmes olien og de strimlede grøntsager svitses heri med salt samt peber. Vend afslutningsvis mejsene i.
Læg grønsagerne i et ildfast fad og kom laksen ovenpå. Overskydende marinade kommes over og på hver stykke tilsættes der en skive citron .
Bag laks og grøntsager i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Serverer laksestykkerne med grøntsager, sauce og enten pasta, mos eller evt flutes.
Velbekommen
Andre frisk, såsom hvidfisk kan også anvendes.
Valg af sauce kunne være champignon eller persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar