Translate

søndag den 24. november 2013

Dansk- Laks grønt og sauce

Laks med tilbehør og sauce 


Så skal vi lige til Danmark med denne Skandinaviske ret hehe.

Sund og frisk, lakse ret. Husk ikke at over tilbered laks, da den dermed udtør. Kan serveres til frokost, middag eller som fyld i wrap eller pitabrød. 

Til retten skal der anvendes:

4 stk laksefilet
2 fed presset hvidløg 
1 spsk finthakket persille
1 spsk Olivenolie 
Saften af en citron
3 fintsnittet peberfrugt- I forkellige farver
1 dl drænet mejs
150g fintsnittet champignon
Salt , peber og chiliflager efter smag- start med to og smag retten til under tilberedelsen 
Kartoffel mos, ris, pasta eller groft 

brød til- for disse og mange andre opskrifter, søg gerne i søgefeltet på bloggen 
Citron skiver 

-
I en skål blandes hvidløg, persille og chiliflager med citronsaft. Laksen kommes heri og marineres i ca en halvtime.

I en stegepande opvarmes olien og de strimlede grøntsager svitses heri med salt samt peber. Vend afslutningsvis mejsene i.

Læg grønsagerne i et ildfast fad og kom laksen ovenpå. Overskydende marinade kommes over og på hver stykke tilsættes der en skive citron .

Bag laks og grøntsager i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Serverer laksestykkerne med grøntsager, sauce og enten pasta, mos eller evt flutes.

Velbekommen 

Andre frisk, såsom hvidfisk kan også anvendes. 



Valg af sauce kunne være champignon eller persille.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar