Translate

lørdag den 23. november 2013

Krydret Pakora toast

Pakora toast

En velkendt meget udbred fingerfood/fastfood i de pakistanske samt indiske gader.

Til dejen skal der anvendes :

200 g kikærte mel  (besan)
Vand
Friskhakket koriander
Salt og chilipulver efter smag- statt med to og smag til undervejes
1/2 tsk gurkemeje
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
2 tsk bagepulver
Toastbrød- skæres i halveret stykker 10-12 skiver.
Olie tilstegning
Chaat masala til pynt

-
Lav en tyk dej med vand, mel, pulver, spidskommen,korianderne, gurkemeje, salt og bagepulver.

Dyp hvert stykke brød med dejen og dyb steg.



Drys med chaat masala og serveres med ketchup, imli eller chutney til. For disse og flere opskrifter, besøg gerne bloggen.

Man kan også fylde toastbrødene inden de streges. Som her med krydret kartoffelmos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar