Translate

onsdag den 25. december 2013

Sabzis tomatosauce fettucine

Vegetarisk Pasta Bolognese


Pasta Bolognese i en vegetarisk, krydret og smagfuld udgave.

Egnet til 4-5

Til retten skal der anvendes:
1 porre- fint snittet, renset og skyllet
2 finthakket løg
3 presset fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander 
2 finthakket peberfrugter
2 revet gulerødder
1 dåse hakket tomater- gerne med smag
2 finthakket chili- kernerne kan fjerenes for at formindske styrken men bibeholde smagen 
1 dåse (lille) tomatpure
1-2 dl vand - med en opløst grøntsags boullin
1 spsk tørret oregano
Salt, peber og chili flager efter smag. Start med to styk og smag til afslutningsvis 
1-2 dl hakket frisk basilikum
1 pakke, frisk fuldkorns fettuccine - tilberedes efter anvisning på pakken
Jalapenõns og ost som tilbehør- kan undlades 

-
I en dyb gryde opvarmes olien og heri svitses porre, løg og hvidløg.
Tilsæt peberfrugt, gulerod og lad det stege i 3-4min. Herefter tilføjes, stødt koriander, stødt spidskommen, hakkede tomater, salt, chili flager, peber, tomatpure, og oregano. Det simre med boullion vandet i ca. 30 minutter.

Når saucen er reduceret, vendes den færdige kogte fettuccine i.


Afslutningsvis vendes basilikummen i og der kan kommes lidt revet pamasan over.


Serveres med kogt fuldkorn fettucine, samt salat og boller/flute bruchetta (
) eller madbrød- opskrifter på alle disse findes på bloggen.



Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar