Translate

tirsdag den 24. december 2013

Sur sød burger

Asien Ananasburger


Burger på en anderledes måde! Fusion sur/sød ananasburger det tilføjer et sødt og anderledes twist. 

Form dem lidt mindre end selve bollerne så der er plads til dem.


Egnet til 4- alt efter hvor store man ønsker dem.  

Til brugerne skal der anvendes

600 g hakkekød- oksekød/lamme eller kalvekød
1 æg
3 finthakket forårsløg 
Salt og peber efter smag- start med to
2 spsk soyasovs 
6 skiver hakket syltet ananas
8 skiver finthakket rød peber
Chiliflager efter smag
2 fed presset hvidløg
Friskhakket koriander 
1dl rasp 
1 spsk olivenolie
4 Fuldkorns burgerboller
Ost- redtreduceret 

Jalapenõns til servering hvis det ønskes.

-
Kødet blandes med rasp, salt, peber, chiliflager, koriander, soyasauce, æg, ananas, løg og de røde peber. 


Kødet formes til fire bøffer. 


En slip letpande varmes op og heti kommes lidt olie. Bøfferne steges derpå. Reducer varmen og steg ca. 5-6 min på hver side. Tilsæt ost så det kan smelte mens bollerne toastes.


Rist bollerne og tilsæt fyld efter smag. 

Feks, fedtfattig Mayo, chiliketchup/sauce, evt salsa (som et twist) rød snittet ringe, tomat skiver og salat blade. 
På denne burger kunne en basilikums dressing samme med chilisaucen, virkelig også være lækker.


Velbekommen 

For opskrifter på dip/dressinger, salsa og chili sauce kan der kikkes forbi bloggen.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar