Translate

lørdag den 11. januar 2014

Agurk og rødløgs raita

Raita med agurk, rødløg og frisk koriander.

Simpel tilbehør eller dip.

Egnet til 4 personer

Til raitaen skal der anvendes:

4 dl yoghurt naturel
1 dl græsk yoghurt 
1 agurk- hakket i små tern
1 finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
1 dl finthakket koriander
1 friskhakket chili - kerne kan fjernes så styrken formindskes men smagen bibeholdes 
Salt og peber efter smag- start med en og smag til afslutningsvis 
-
Bland yoghurt, salt, hvidløg og peber. Tilføj agurk, løg, koriander, chili
og bland.

Hæl op i en skål og pynt med lidt ekstra koriander eller evt tynde rød ringe, samt citron skiver. 



Hold på køl indtil serveringen.


Kan tilsættes lidt fintsinttet og hakket radiser 

Velbekommen

Kan pyntes med lidt paprika

Ingen kommentarer:

Send en kommentar