Translate

tirsdag den 14. januar 2014

Krydret kyllingeburger

Indisk kyllingeburger
Egnet til 4

Til burger skal der anvendes:

500 g kyllingefars
1 finthakket og snittet løg
2 presset hvidløg 
70 g rasp
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander 
Salt, friskhakket chili og peber efter smag- start med en og smag til afslutningsvis 
Grønt efter ønske 
Friskhakket koriander
4 fuldkorns burgerboller
Chutney eller anden dressing/dip fra bloggen 
-
Bland fars, rasp og krydderier samt hvidløg, løg en skål sammen med salt, chili, peber samt koriander. 

Form 4 bøffer og sæt disse på køl.

Steg bøfferne i ovnen ved 225 grader på begge sider til gyldne og gennemstegte

Imens varmes eller ristes bollerne.

Sammensætte, med grønt efter smag. Feks fintsnittede rødløg, salat mix, tynde gulerods strimler, ketchup, jalapenõns, syltede agurk og tynde tomat skiver. 

Man kan toppe de varme kyllinge bøffer med fedtreduceret ost når de kommer ud.

Skær burgerbollerne over, og smør begge dele med chutney eller anden krydret eller mild dip efter valg.


Velbekommen


Kan også anvendes i pita, pasta eller i en wrap.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar