Denne kage er uden æg og kan pyntes efter ønske.
Her er der kommet smeltet chokolade over- 70% mørk chokolade.
Egenet til en springform på 22 cm
Til kagen skal der anvendes:
200 g hvedemel
200 gram sukker
1 tsk bagepulver
30 g kakao
Pinch salt
2 tsk vaniljesukker
5 spsk olie- så smagløs som muligt
250 ml mælk
Glasur: smeltet chokolade men flourmelis kan også drysses over og den kan dertil også pyntes med feks hakkede brændte mandler
-
Olie og vand piskes
sammen i en skål. Heri tilsættes sukker, vaniljesukker, bagepulver, salt og kakao. Det hele piskes godt sammen. Tilføj herefter mel og pisk langsommere, så det ikke flyver udover det hele.
En springform smøres med smør eller spray og dækkes med bagepapir. hertil tilsættes dejen og bages i en 175 grader varm ovn i 25-30 minutter. Tjek efter med en skarp genstand om den er bagt.
Lav evt nogle små huller med den skabe genstand så den smeltede chokolade når ned i.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar