Lækre, knasende, chokolade mandler, som er hurtige at tilberede og delikate at indtage.
Kan nydes som normale snakes, som tilbehør eller selv som en ekstra indgrediens til kage eller ovenpå is.
Til mandlerne skal der anvendes:
100 g mørk chokolade- 70 plus
3 dl mandler
50 g coco pulver- kan undlades
-
Mandlerne lægges på en bageplade belagt med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i ca 8 minutter. Rør lidt i dem undervejs. Tag herefter mandlerne ud af ovnen.
Skrue ovnen ned til 75 grader og smelt chokoladen i en ildfast skål.
Halvdelen af chokoladepulveret drysses på et stykke bagepapir på en kold bageplade.
Vend herefter mandlerne i den smeltede chokolade og læg dem på bagepladen med pulveret. Drys resten af pulveret over, og sæt pladen på køl.
Når det er afkølet og chokoladen er størknet helt, brækkes mandlerne fra hinanden eller i små stykker.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar