Spicey
black
eyedbeansbønner
med
svampe
Super
enkel,
hurtig
og
ikke
mindst
næringsfuld
opskrift.
Er
velegnet
som
hovedret
eller
som
tilbehør.
Til
retten
skal
der
anvendes:
½
dl
oliven
olie
1
fint
hakket
løg
3
kviste
hele
hvidløg
1
spsk.
Revet
ingefær
2
tsk.
Stødt
spidskommen
2
tsk.
Stødt
koriander
Salt
og
chilipulver
efter
smag
-
start
dog
med
1tsk.
og
smag
retten
til
under
vejes
½
tsk.
Gurkemeje
150g
hakkede
tomat
på
dåse
1
dåse
skyllede
blackeyebeans-
kan
anskaffes
fra
utallige
supermarkeder
eller
diverse
etniske
grønthandlere
125g-
renset
og
fint
snittet
champignoner
½-1
dl
vand
2
spsk
frisk
hakket
koriander
til
pynt
-
Løg,
tomat
fra
dåse,
ingefær
samt
hvidløg
blendes
til
en
pure/sovs.
Herefter
opvarmes
olien
i
en
dyp
stagepande
og
pureen
steges
under
omrøring.
Skrue
ned
for
varmen
og
imens
sovsen
koges
ned,
tilsættes
gurkemeje,
chili
samt
salt.
Når
saften
er
fordampet,
tilsættes
bønnerne
og
svampe.
Tilsæt
vand
og
dæk
panden.
Lad
retten
små
simre
i
10-15
min.
Tilsæt
herefter
stødt
koriander
samt
stødt
spidskommen
og
smag
til
med
salt
og
chilipulver.
Retten
pyntes
med
frisk
hakket
koriander,
syltede
rødløg
eller
forårsløg.
Den
serveres
med
fladbrød
/
naan
eller
ris
til.
Velbekommen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar