Translate

fredag den 1. november 2013

Klapsammen kagen

Klapsammen- Æble kage


En "klapsammen" kage. Den får ikke kun munden til at klappe sammen omkring dens lækkerhed men selve sammensætningen er en form for klapsammen. 


Til kagen skal der anvendes:
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
125 g mel
Fyld:
1 stort æble, skåret i tynde skiver
4 spsk sukker blandet med kanel
 
-
Smør og sukker piskes godt sammen. Herefter tilsættes æggene et ad gangen. 

Tilsidst vendes mel i.  Fordel halvdelen af dejen i bageformen. Drys med kanelsukker, læg et lag æbler ovenpå og drys igen med kanelsukker. 

Herefter kommes resten af dejen på og bages i omkring 25 minutter ved 180 grader.
(hold altid øje med bagværk- nogen gange skal de have mindre andre gange mere, alt afhængig af ovnen).



Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar