Lækre romkugler.
Kuglerne opbevares på køl. En smækker snack, til at nippe til.
Til kuglerne skal der anvendes:
5 tsk kakaopulver
5 dl havregryn
70 g mørk chokolade
4 tsk hindbærmarmelade
3 spsk flydende honning
0,8 dl, skumme eller minimælk
35 g smeltet (fedtreduceret) smør/margarine
2 dl flormelis
kokosmel eller kakaopulver til at trille kuglerne i
-
Start med at hakke chokoladen fint ved at komme chokoladen i en plastikpose og smadre den med en stor kagerulle, til chokoladen næsten er pulveriseret eller hak den i en foodprocesser.
Kom havregrynen i en skål. Tilsæt kakaopulver, flormelis, hakket chokolade, honning, marmelade, den smeltede smør samt mælken.
Rør det godt sammen. Det bliver bedst i en røremaskine. Smag massen til.
Tril dejen til kugler og tril dem i kokosmel eller i kakaopulver.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar