Velegnet som frokost med feks kogt pastaskruer , tilbehør til hovedret eller som fyld i en wrap eller pita.
Kylling fra dagen før kan sagtens anvendes.
Det er kun fantasien der sætter grænser for valg af grønsager og bønner. Der kan bruges gulerødder, broccoli, ærter, kidney beans, oliven, avokado, eller kartofler i salaten, hvis man ønsker.
Egent til 5-6 personer
Til salaten skal der anvendes:
1 dåse kikærter-drænet og skyllet
200g kogt og pillet kylling - kog med bouillon terning, et løg og to fed hvidløg samt, et laurbærblad, salt og peber efter smag. Sig fra men frys væsken ned til senere brug i supper, eller andre retter.
7 cherry tomater- halveret eller i kvarte
1 dåse majs- drænet og skyllet
Fintsnittet salat
1 fintsnittet og hakket rødløg
1 finthakket forårsløg
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt peber og chiliflager efter smag- start med 1og smag til afslutningsvis
Friskhakket koriander/ persille- en blanding af begge kan også anvendes.
1 finthakket rød peber
1 finthakket gul peber
En lille smule smulret fetaost
-
Alle ingredienserne blandes og serveres med basilikums dressingen fra bloggen.
Eller en af de andre dressinger. Feks peberfrugts dressingen eller dild og en grøn chutney passer også godt til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar