Translate

torsdag den 2. januar 2014

Sabzis jalapenõns fladbrød

Fladbrød med jalapenõns 


Sprøde, men bløde fladbrød med et Spicy kick. Velegnet til grill aftenen eller som tilbehør til en pastaret eller lign. 

Antal afhænger af hvor store de laves.

Til fladbrødene skal der anvendes:

250g mel, plus ekstra til at rulle ud med 
250 g yoghurt 
1 tsk bagepulver
Salt
1 fintsnittede jalapeño chili

-
I en skål, blandes mel, yoghurt, bagepulver sammen og en god pinch salt. Når dejen begynder at forme sig, mel man sine hænder og ælter dejen på et let melet overflade.

Del dejen i 4 stykker og rul ud i cirkler. Omkring 2 mm tyk. 
Kom dem på en beklædt bageplade og tilsæt jalapeños og tyk dem let ned i dejen. 

Stryg evt lidt flagsalt og peber over og kom dem i en varm ovn ved 225 grader på varmluft og lav dem indtil gyldne. 

Jeg vender dem undervejs så begge sider bliver gyldne, men laver man dem på grillen udenfor behøves de ikke at vendes.


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar