Translate

mandag den 20. januar 2014

Sund dreamy keema- cremet hakkekød

Creamy krydret keema


Velegnet som hovederet men kan også anvendes som fyld til wraps, sandwich eller på pasta. 

Egent til 4 personer 

Til retten skal der anvendes:
500 g hakkekød- lamme/okse eller kalvekød
3 finthakket løg
1 spsk tomat pure
1 spsk fintrevet ingefær
2 fed presset hvidløg
Friskhakket chili- man kan fjerne kernerne for en mildre udgave men bevare smagen 
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt og chilipulver efter smag- start med en tsk og smag til afslutningsvis 
1/2 tsk gurkemeje
1/2 dl yoghurt
1/2 dl olie
Friskhakket koriander 
-
Olien opvarmes i en dyp gryde og heri svitses løg med ingefær, hvidløg, tomat, salt, chili samt krydderier. Svits i ca 2 minutter. Tilføj kødet og brun det.
Tilsæt yoghurten og rør godt rundt.
Lad retten simre under låg i 20 
minutter.

Pyntes med friskhakket koriander.



Velbekommen 



Serveres med ris, naan, chutney og salat til.

Kan også laves med ærter i og servers med fladbrød/roti til. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar