Translate

søndag den 24. januar 2016

Fedtfattig nøddemix chokoladekage

Knasende let chokoladekage

Denne kage kan fryses, anvendes til til at lave cakepops ud af, eller smulers til at blande med flødeost og lave trøfler ud af.

Til kagen skal der anvendes:
Æg 
2 dl Sukker 
6 spsk Kakao
3 dl Hvedemel 
2 tsk Bagepulver 
2 tsk Vanillesukker 
1 dl Skummetmælk 
1 spsk Flydende margarine 
Nødder og mander efter smag (jeg havde nogle pecan og para nødder som jeg grofthakkede 

En håndfuld smuttede og snittede mandler. Kommes dog i en lille skål seperat. 

-
Sigt kakao, mel og bagepulver sammen i en skål. Pisk æg, sukker og vanillesukker. Heri, blandes forsigtigt, kakao, mel, bagepulver, nødder undtagen de snittede mandler) i sammen med mælken og margarinen. Dejen kommes i en kageform på ca 20 x 25 cm, belagt med bagepapir og de snittede mandler drysses over.

Bages ved 175 grader i ca. 25 min. Tjek altid lige efter med en tynd gaffel/oliven "pind", om kagen er færdigbagt. 
 Drys med lidt flormelis og/flydende chokolade. Afkøl kagen, før den skæres ud. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar