Translate

torsdag den 12. september 2013

Grillet fladbrød

Fladbrød grillet

Som tilbehør og endda også egnet som shawarma durum.



Man kan selv vælge hvor tykke elle tynde man ønsker dem. 

2 dl yoghurt naturel
1½ dl vand - finger varmt
25 g gær
1 tsk salt
300 g fuldkornsemmermel 
150 g hvedemel 

Yoghurt og vand kommes i en skål og rør gæren ud heri. 
Hertil tilsættes salt og de 2 slags mel -hold lidt hvedemel tilside. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med film og stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Nu kan resten af melet tilsættes. Form dejen til 4 runde, flade brød (ca. 2o cm i diameter). 



Brødene lægges direkte på risten under en varm grill. Enten ovn eller udendørs grill. Grill dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.


Serves mens de er varme.
De kan evt pensles med olivenolie, tilføjet hvidløg og fint hakket krydreurter i..  


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar